Vervekampanje våren 2023

Publisert: 24.01.2023

Lokallaget vårt vokser, men vi har plass til enda flere! I perioden 25. januar- 31. mars 2023 arrangerer vi en vervekampanje med mange flotte premier! Hovedpremien er to gavekort på tre retters middag for to, på LaMoss i Mysen. LaMoss er kjent for sin nydelige mat, servert i vakre omgivelser. Vi trekker ett gavekort blant de som blir våre nye medlemmer, og ett blant de som er ververe. I tillegg trekker vi mange fine logoprodukter! Benytt anledningen til å verve en kollega eller bekjent ( som har lærerutdanning), og gi de muligheten til å ta del av Norges største fagforening for utdanningssektoren! I Indre Østfold har vi et sterkt profesjons- og fagforeningsfelleskap, mange engasjerte medlemmer og et aktivt lokallagstyre som jobber til det beste for våre medlemmer.

Til deg som verver: For å kunne delta i trekningen av gavekort og logoprodukter, så må du sende oss en epost med navn på det nye medlemmet Det er den eneste måten vi får informasjon om hvem som har vervet. Epostadressen til lokallagskontoret er:

[email protected]

Vedlagt er et inforskriv, som du gjerne kan vise potesielle nye medlemmer. Der står det også hvilke fordeler man har ved å være medlem i Utdanningsforbundet.

Hjelp oss også å spre vervekampanjen i sosiale medier!