Meld deg inn her:

Velkomstgave

Alle som melder seg inn vil få tilsendt en liten velkomstgave. Målet er økt synlighet og samhold i organisasjonen.

Hva koster medlemskapet?

For vanlig yrkesaktive medlemmer koster et medlemskap 1,25 prosent av brutto lønn. Med lønn på 450.000 kroner utgjør det 469 kroner i måneden. Det er egne kontingentsatser dersom du ikke er vanlig yrkesaktivt medlem, for eksempel er første året etter grunnutdanningen gratis. 

Som medlem i et forbund får du trukket fra 5 800 kroner på arbeidsinntekten i skattemeldingen. (Gjelder for inntektsåret 2022).

Les mer om de ulike kontingentsatsene

Grunnforsikring ved innmelding

Ved innmelding blir du registrert med grunnforsikring. Denne inneholder en livsforsikring, familie ulykkesforsikring og erstatning ved familiemedlemmers dødsfall. Forsikringen koster kr 888 per år og du har mulighet til å reservere deg mot den. Les mer om grunnforsikringen

Hvem kan bli medlem?

Vi er en profesjonsorganisasjon for pedagogisk personale innenfor alle utdanningsnivåer, og det må oppfylles kriterier for at du kan være medlem hos oss. 

Les mer om hvilke kriterier som gjelder 

Medlemsfordeler 

Vi har mange gode medlemsfordeler, som både gir deg utviklingsmuligheter, trygghet og økonomiske fordeler. Det er alt fra forsikring, bil- og boliglån til stipendordninger, kurs og juridisk hjelp.

Les mer om alle våre medlemsfordeler