Ledige stillinger

Vil du jobbe sammen med oss? Foto: Ole Walter Jacobsen

Vil du jobbe sammen med oss? Her får du oversikten over ledige stillinger i Utdanningsforbundet.

Ledige stillinger i Utdanningsforbundet

Som landets suverent største fagforening innenfor utdanning arbeider vi for at utdanning skal ha en sentral rolle i samfunnet. Vår unike posisjon gir deg som ansatt både store muligheter og stort ansvar.

Utdanningsforbundet er en stor kunnskapsorganisasjon med et bredt spekter av arbeidsoppgaver. Vi forventer mye av deg, men du får også tilgang til spennende utfordringer og store utviklingsmuligheter.

Som ansatt i Utdanningsforbundet er du sammen med 270 ansatte, flere tusen tillitsvalgte og mer enn 180.000 medlemmer med på å arbeide for kvalitet i opplæringstilbudet til barn, unge og voksne. Som landets suverent største fagforening innenfor utdanning arbeider Utdanningsforbundet for at utdanning skal ha en sentral rolle i samfunnet, og for at medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår skal være best mulig.

Utdanningsforbundet er en stor kunnskapsorganisasjon med et bredt spekter av arbeidsoppgaver som gir ansatte store utviklingsmuligheter. Enten du jobber med utdanningspolitikk, lønnsforhandlinger, juridiske saker på vegne av medlemmene, organisasjonsarbeid, regnskap, intern service, medlemsvilkår eller kontingentinnkreving – er du ett av mange viktige ”tannhjul” i organisasjonen.

Som fagforening er Utdanningsforbundet også opptatt av å gi egne medarbeidere gode lønns- og arbeidsvilkår, å kunne tilby et godt arbeidsmiljø og en fleksibel arbeidsdag, og å tilrettelegge for faglig utvikling for den enkelte medarbeider.

Les om Utdanningsforbundets historie

 

Vil du jobbe sammen med oss?