HAU: Kurs for tillitsvalgte og styret, Haugesund

Utdanningsforbundet Haugesund arrangerer kurs for lokallagsstyret og tillitsvalgte fra alle avtaleområder på Hurdalsjøen hotell og konferansesenter. Vi kan love et faglig, aktuelt og spennende program, god mat og herlige, avslappende omgivelser.

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
onsdag 02. nov. kl. 16:00 - fredag 04. nov. kl. 16:00

Hurdalsjøen Hotell og Konferansesenter AS

Skredderbakkvegen 9, 2090 HURDAL

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

28.08.2022

Praktisk ansvarlig

Signe Norbotten
E-post: [email protected]
Telefon: +4747017818

Faglig ansvarlig

Signe Norbotten
E-post: [email protected]
Telefon: +4747017818

Avreise fra Helganes blir onsdag 2.november kl. 16:30, og retur fra Oslo er fredag 4. november kl. 17:25. Transport, kost og losji blir betalt av lokallaget. Det ferdige programmet blir sendt ut senest en uke før avreise, men vi legger opp til et kurs som skal være utbytterikt for alle tillitsvalgte. Tusen takk til dere som har kommet med innspill til programmet. 

Pga. at Hurdalsjøen er et populært sted for konferanser, fylles hotellet raskt opp. Derfor må hotellet bookes nå, og vi må ha påmelding fra de som skal være med innen kort tid. Flybillettene og foredragsholdere må også bestilles god tid i forveien.

Kurset gir rett til permisjon med lønn, og vedlagte innkalling kan legges ved permisjonssøknaden til arbeidsgiver. Gjør dette så raskt som mulig.