Gratis kinovisning av filmen «Radical» tirsdag 7. mai!

Utdanningsforbundet Oslo inviterer våre medlemmer til gratis kinovisning av filmen «Radical» tirsdag 7.mai på Vika Kino i Sal 3.

Tilbudet er gratis. Salen har plass til 96 stykker, så her er det førstemann til mølla!

Viktige punkter:
Av erfaring vet vi at slike tilbud er veldig populære. Må du melde forfall er det viktig at du gir beskjed god tid i forveien! Da kan vi frigjøre plassen din til andre på ventelisten. Er påmeldingen fulltegnet? Sett deg opp på venteliste.

Velkommen til en hyggelig kinokveld sammen!

Litt om filmen:
Læreren Sergio begynner i ny jobb på en barneskole i en fattig landsby nord i Mexico. Stedet er tynget av vold, korrupsjon og kartellvirksomhet, noe som også påvirker skolemiljøet negativt. Sergio bestemmer seg for å teste nye og radikale grep for å trigge den faglige nysgjerrigheten hos elevene. Han oppdager etter hvert at elevene har et uforløst potensial og enkelte av dem skjuler store talenter.

Denne fabelaktige publikumssuksessen med Eugenio Derbez (CODA) i rollen som en meksikansk lærer som gjør ting annerledes, ble belønnet med Publikumsprisen ved forrige Sundance filmfestival.

Basert på en sann historie, Radical har det internasjonale fenomenet Eugenio Derbez ("CODA", "How to Be a Latin Lover", og "Instructions Not Included", den 5. mest suksessfulle ikke-engelskspråklige filmen noensinne i USA) i hovedrollen på denne fabelaktige filmen. På samme måte som "To Sir, With Love", "Lean on Me" og "Stand and Deliver", vil denne filmen få deg til å le, gråte og juble!