Show med Harm og Hegseth på Spira den 18. april klokka 19:00

Velkommen til show med den forrykende duoen Harm og Hegseth ved Spira i Flekkefjord, den 18.april klokka19:00.

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
torsdag 18. april kl. 21:00 - 02:00
Påmeldingsfrist

16.02.2024

Praktisk ansvarlig

Lill Iren Galdal Evensen
E-post: [email protected]
Telefon: +4745691721

Kjære Medlemmer
Lokallaget har reservert 30 billetter til dette showet med denne komikerduoen og vi håper dette er noe som mange av våre medlemmer kan ha glede av. Dere må være raske på labben, for her er det førstemann til mølla. Hvis det er flere enn 30 som melder sin interesse, må vi vurdere å kjøpe flere billetter. Hvis vi er fulltegnet bør man likevel sette seg på venteliste, slik at styret kan ta en vurdering på antall ekstra billetter vi har anledning til å kjøpe inn.

Beskrivelse av showet:

Harm og Hegseth presenterer: GLITTER, K*K OG SANG (Harm & Hegseth presenterer: Glitter, k*k og sang | Flekkefjord kultursenter
Livet blir bedre hvis man drømmer seg litt bort. Det føles godt å dømme noe en kjendis har sagt eller gjort. Når et krigsherja land blir lagt i ruiner, er det fint å se på bloggernes renserutiner. Når verden blir ramma av en pandemi, binger vi sesonger med Sex og singelliv. Mens autoritære verdensledere truer selve demokratiet, er det digg å bli forbanna på Sophie Elise. Harm & Hegseth har gleden av å presentere showet «GLITTER, K*K OG SANG». Etter flere år med utsolgte livepodder har vi bestemt oss for å uppe gamet og gi dere et show dere sent (kanskje aldri) vil glemme. Vi lover god stemning, dans, sang, litt rapping (det blir ikke flaut, vi lover) og masse kødd og sladder! Syns du verden er for mørk og dagen for lang? Det kan heldigvis kureres med glitter, k*k og sang!

Ta gjerne kontakt om det er noe dere lurer på!

På vegne av lokallagsstyret,

Lill Iren Evensen

Lokallagsleder