UKEINFO 17-2022

UKEINFO er en viktig informasjonskanal, som tillitsvalgte på arbeidsplassene må få med seg.

Forhandlingene er i gang i Oslo kommune. Fra høyre står nestleder Bård Eirik Ruud og leder Therese Thyness Fagerhaug i Unio Oslo kommune. Foto: Unio.

Unio Oslo kommune avleverte 25. april kl. 12 krav 2 til Oslo kommune.

For å ta igjen tapt lønnsutvikling og sikre reallønnsvekst for alle med lang utdanning, krever Unio Oslo kommune høyere ramme enn frontfaget i årets lønnsoppgjør.

I tillegg må særskilte lønnsmessige tiltak prioritere høyskole- og universitetsutdannede, og det må på plass ekstra lønnsmessige tiltak i skoleverket. Det sier leder for Unio Oslo kommune, Therese Thyness Fagerhaug.

TARIFFOPPGJØRETS GANG – OSLO KOMMUNE:

Krav 1 Unio onsdag 20. april kl. 1400
Krav 2 Unio mandag 25. april kl. 1200
Krav 3 Unio Forventet torsdag 28. april kl. 1200

Krav/tilbud 1 Oslo kommune onsdag 20. april kl. 1400
Krav/tilbud 2 Oslo kommune forventet onsdag 27 april kl. 1200
Krav/tilbud 3 Oslo kommune forventet fredag 29. april kl. 1300

Dersom partene ikke kommer til enighet innen midnatt lørdag 30. april (natt til søndag 1. mai), går oppgjøret til mekling.

LENKER

1. maifrokost 2015.jpg

Vi ønsker alle medlemmer og interesserte hjertelig velkommen til 1. mai frokost i Hausmannsgate 17.

Frokosten begynner klokka 10.00. I tillegg til hyggelig samvær byr vi på gode snitter, en kakebit, pølser og is til barna, plakatverksted, sang, dikt og appeller. Romsås Janitsjar vil spille for oss på frokosten og gå sammen med oss i toget. Ta gjerne med familie og kolleger. Ca. klokka 12 beveger vi oss til Youngstorget hvor vi kan høre flere appeller før vi går i tog

Vi gleder oss til å feire arbeidernes internasjonale kampdag sammen med deg! For at vi skal kunne beregne riktig matbestilling er det flott om du melder deg på via våre nettsider. OBS! Påmeldingsfristen er torsdag 28.04.2022.

Daværende 1. nestleder (nåværende fylkesleder) Therese Fagerhaug på stand – Pride 2019. Foto: UDF Oslo

Oslo Pride arrangeres i år 18. – 25. juni. Vi skal ha stand i Pride Park i Spikersuppa 22. – 25. juni og delta i paraden lørdag 25. juni. Kunne du tenke deg å stå på stand med oss?

Vi trenger vakter på standen vår i Pride Park. Standen er åpen onsdag 22. juni til fredag 24. juni klokka 15 til 21 og lørdag 25. juni klokka 12 – 21. Vi står alltid flere vakter sammen. Å stå på stand er sosialt og hyggelig, samtidig som du gjør en utrolig viktig jobb. Vi får mange tilbakemeldinger som peker på hvor viktig det er at vi er synlig til stede på Pride.

I forkant av Oslo Pride vil alle som skal stå på stand for Utdanningsforbundet Oslo få god informasjon, i tillegg til en invitasjon til et uformelt treff der vi kan snakke om hvordan det er å stå på stand.

Send en e-post til [email protected] dersom du kunne tenke deg å stå på stand med oss.

UDF Oslo i Prideparaden 2019 – Foto: UDF Oslo

Vi er forpliktet på lærerprofesjonens etiske plattform.

Den løfter frem grunnleggende verdier som menneskeverd, menneskerettigheter, respekt og likeverd. Plattformen påpeker vårt ansvar for å fremme likestilling og likeverd.

Vi er på Oslo Pride for medlemmene våre. Vi representerer en svært mangfoldig medlemsmasse, og vi skal sikre dem trygge og gode arbeidsplasser.

Samtidig er vi på Pride for mangfoldet i elevmassen vår. Vi arbeider for at våre arbeidsplasser skal være trygge og gode steder å være og å være seg selv for ansatte og for barn, elever og studenter.