Min klubb

Klubbene har sitt eget innloggede område på nettsidene. Her kan klubbleder/arbeidsplasstillitsvalgt kalle inn til møter og sende beskjeder direkte til klubbens medlemmer. Systemet sikrer medlemmenes personvern.

Hva er Min klubb?

På Min klubb finner medlemmene av klubben informasjon om sin arbeidsplasstillitsvalgte.

Den arbeidsplasstillitsvalgte kan bruke Min Klubb til å kalle inn til klubbmøter og sende beskjeder til klubbens medlemmer.

Du finner Min klubb i toppmenyen ved å klikke på Meny øverst til høyre når du er innlogget på udf.no.

Min klubb.png

Send beskjeder til medlemmene i klubben din

Opprett en beskjed og send den til medlemmene i klubben din. Når medlemmene i klubben er logget inn på nettsidene, får de varsel om beskjeden på "Aktuelt". 

Sånn oppretter du en beskjed. 

Kall inn til klubbmøter

Sånn kaller du inn til klubbmøte 

1. Inviter til klubbmøte

Innkall klubben gjennom å opprette et møte på Min klubb. Medlemmene i klubben får varsel om møtet på Aktuelt når de er innlogget på nettsidene. 

2. Legg til sakspapirer

Det er viktig at medlemmene får satt seg inn i sakene før møtet. Last sakspapirene opp i møteinnkallingen.

3. Send til medlemmene

Det blir ikke noe møte uten medlemmene! Invitasjonen til møtet dukker opp på Aktueltsiden til alle medlemmene i klubben. NB! De må være innlogget for å se dette.

4. Legg til referat

Etter at møtet er ferdig, kan du legge ved referatet. Send beskjed om dette med lenke til møteinnkallingen. Da blir medlemmene varslet.

Fungerer som arkiv

Når alle møter og papirer er samlet i Min klubb, har du i praksis et arkiv. Det er da lett å gå tilbake og finne ut hva klubben har diskutert tidligere, både for deg og dine etterfølgere i vervet.

Som tillitsvalgt er det viktig at du ivaretar personvernet til medlemmene. Medlemskap i fagforening er regnet som en spesielt sensitiv personopplysning. Bruk derfor ikke sosiale medier i klubbarbeidet.

Les mer om personvern i Utdanningsforbundet:

Personvern