Om nettstedet

Nettsidene til Utdanningsforbundet har åpne sider hvor du finner informasjon om organisasjonen, hva vi mener og hva vi har uttalt oss om. Medlemmer og tillitsvalgte får tilgang til flere og mer personlige sider når de logger seg inn.

Du finner det du leter etter ved å søke på et eller flere ord i søkefeltet øverst, velge et tema fra knappen "Meny" øverst til høyre eller klikke på en lenke på startsiden.

Menylinje - uten innlogging.jpg

Innloggede sider

Medlemmer, tillitsvalgte og ansatte får tilgang til mer innhold ved å logge seg på. Du blir værende på den siden du stod på da du trykket på logg inn, men siden utvider seg med en ny personlig påloggingsmeny som vist under:

Menylinje - med innlogging.jpg

Påloggingsmenyen er tilpasset deg som bruker og vises på alle sider du besøker så lenge du forblir innlogget. Dette er veien inn i det innloggede universet.

Snarveier

På de fleste artikler og sider i løsningen vil du finne lenken Legg til i snarveier. Det er en funksjon som skal hjelpe deg til å spare på artikler som du vet at du vil få god nytte av senere, eller rett og slett som en raskere vei til en artikkel.

Personvern

Slik ivaretar vi personvernet på våre nettsider