Om nettstedet

Nettsidene til Utdanningsforbundet har åpne sider hvor du finner informasjon om organisasjonen, hva vi mener og hva vi har uttalt oss om. Medlemmer og tillitsvalgte får tilgang til flere og mer personlige sider når de logger seg inn.

Hvordan finner du fram på udf.no?

Det er flere måter å finne fram til innholdet du ser etter på udf.no.

Søk

Du kan finne det du leter etter ved å søke på et eller flere ord i søkefeltet øverst. 

Menylinje - uten innlogging.jpg

Bruke menyen

Du kan finne fram til innhold ved å åpne menyen og lete deg fram. Du åpner menyen ved å klikke på "Meny" øverst til høyre på nettsidene.

Klikke på lenker

Du finner det mest brukte innholdet ved å klikke på lenker og ikoner på nettsidene.

Snarveier

På de fleste sidene finner du en knapp for "Legg til i snarveier." (Vise bilde av den). Denne bruker du for å få en rask vei til sider du bruker ofte, eller sider du vet du vil få god nytte av seinere. NB! Du må være logget inn for å kunne lagre og bruke snarveier. 

Innloggede sider

Medlemmer, tillitsvalgte og ansatte får tilgang til mer innhold ved å logge seg på. Du blir værende på den siden du stod på da du trykket på logg inn, men siden utvider seg med en ny personlig påloggingsmeny som vist under:

Menylinje - med innlogging.jpg

Påloggingsmenyen er tilpasset deg som bruker og vises på alle sider du besøker så lenge du forblir innlogget. Dette er veien inn i det innloggede universet.

Personvern

Slik ivaretar vi personvernet på våre nettsider