Våre fagblader og Utdanningsnytt

Som medlem i Utdanningsforbundet kan du få medlemsbladet Utdanning på papir eller digitalt. I tillegg kan du velge ett av fire tidsskrifter kostnadsfritt. Utdanningsnytt er nettstedet til alle bladene.

Tidsskriftene er Bedre Skole, Første steg, Yrke eller Spesialpedagogikk. Ønsker du flere blader er medlemsprisen 150 kroner i året. Velger du e-blad vil du ved hver utgivelse motta en e-post med den nye utgaven.

Våre fem fagblader og Utdanningsnytt redigeres etter Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakatens regler for god presseskikk, og er medlemmer i Fagpressen.

 

Utdanningsnytt

Utdanningsnytt er for alle som er engasjert i utdanning, oppvekst, skolepolitikk og pedagogikk. Nyheter innen utdanningssektoren og artikler hentet fra våre fem fagblader publiseres fortløpende. I tillegg består nettstedet av aktuelle debattsider og omtaler av undervisningsbøker.
Last ned appen Utdanningsnytt og bli varslet om våre viktigste saker.

Utdanningsnytt

Utdanningsnytt Stillinger

Utdanning

utgis 11 ganger i året og er Utdanningsforbundets medlemsblad. Bladet dekker hele utdanningsløpet, fra barnehage til høyere utdanning, med reportasjer, nyhetsstoff og debatt.

Utdanning

Bedre Skole

kommer ut fire ganger i året og er et tidsskrift for pedagogisk debatt, med artikler, reportasjer og intervjuer som omhandler skolepolitiske spørsmål og forskning. Bedre Skole dekker hele skoleløpet fra første klasse til lærerutdanning.

Bedre Skole

Første steg

kommer ut tre ganger i året og er et tidsskrift for barnehagelærere med reportasjer, aktuelle fagartikler, bokanmeldelser og debatt.

Første steg

Yrke

kommer ut fire ganger i året og er det eneste tidsskriftet i Norge med fokus på yrkesopplæring. Tidsskriftet har nyheter og reportasjer fra bedrifter, skoler og andre opplæringsinstitusjoner.

Yrke

Spesialpedagogikk

kommer ut fire ganger i året. Det er det eneste norske tidsskriftet innen sitt fagfelt, og inneholder fagartikler, forskningsartikler, kronikker, debattstoff og bokmeldinger.

Spesialpedagogikk

Les e-bladene i appen

Du kan enkelt og raskt finne siste utgave av e-bladene dine i appen UDF Medlem

Last ned her: Google Play og App Store