Ny som kontaktlærer

Om arrangementet

Hvor og når?
onsdag 25. sep. kl. 15:30 - 17:00

Digitalt via Zoom

Påmeldingsfrist

25.09.2024

Pris

Gratis

Praktisk ansvarlig

Marianne Aagedal
E-post: [email protected]
Telefon: 92428980

Faglig ansvarlig

Hege Cecilie Nicolaysen
E-post: [email protected]
Telefon: 48024062

Dette kurset er skreddersydd for nye kontaktlærere som ønsker å utvikle seg i rollen og mestre utfordringene som følger med. Målet med kurset er å gjøre overgangen fra å være student til å bli kontaktlærer litt lettere, og at deltakerne skal gå fra kurset med litt lavere skuldre. Kurset er gratis.

Kurset vil komme innom både det som gjør kontaktlærerrollen spennende og utfordrende, men også skummel og uoversiktlig.  Plikter og forventninger, klasseledelse og relasjonsbygging er noen av de temaene vi vil komme inn på, og du vil få en god forståelse hva som forventes av deg i din nye rolle. Fokus vil være på praktiske verktøy og tips som kan hjelpe deg til å lykkes. Det vil bli anledning til å spørsmål underveis. 

Kursholder er Heidi Granberg. Hun er en erfaren kontaktlærer med lang fartstid i grunnskolen. Heidi har skrevet boka Kontaktlærer i grunnskolen, og de siste årene har hun skrevet mange kronikker og debattinnlegg om sin arbeidshverdag samt gjestet flere radioprogram i NRK og andre podkaster.