Årsmøte 2019 - protokoll og andre dokumenter

Publisert: Publisert: 02.04.2019

Årsmøtet 2019 ble i år gjennomført på Skifer hotell, i konferansesalen. Vi ble servert rikelig med lammeskank til middag i hotellets nye spisesal. Elevene Kristin Brattset, Guro Sabado og Ola Vollan startet årsmøtet med underholdning og til glede for 45 fremmøtte. De fremførte Verdenshistorien på 5 minutter, etter idè fra humorgruppen Raske menn. Blant de fremmøtte var to besøkende/observatører fra Utdanningsforbundet Sør-Trøndelag, Kristin E. Witry og Pål H. Kielland.

Årsmøtesakene ble gått gjennom slik de pleier, med noe ekstra tid mot slutten satt av til diskusjon om utdanningspoliske saker, utfordringer knytta til arbeidstid. Det som ble skrevet ned på bordene tas med inn i lokallagsstyret, deretter vurderes det om noe skal bringes videre til fylkesårsmøtet i mai.

Vi ønsker ellers Geir Karlsen velkommen som ny lokallagsleder for alle medlemmene i Oppdal og som hovedtillitsvalgt for medlemmer ansatt i kommunen.

Magnhild Tågårda Utferdstronge avsluttet årsmøtet med humoristiske poeng, om både Utdanningsforbundet, som burde skifte navn til Danningsforbundet, og blant annet saftige tips om hvordan frammøte kunne ordne seg kortreist mat.