Skrivekurs

Om arrangementet

Hvor og når?
tirsdag 07. feb. kl. 14:00 - tirsdag 14. mars kl. 14:00

Digitalt via Zoom

Pris

2 800,- (Medlem)

3 500,- (ikke-medlem)

Praktisk ansvarlig

Brit Adam
E-post: [email protected]
Telefon: 95966175

Obligatorisk kurs for deltakere i Utdanningsforbundets spesialistutdanning i pedagogisk – psykologisk rådgivning. Kurset avholdes digitalt, 7. og 14. februar og 14. mars. Alle dager fra kl. 14 til 16.

Kursholder: Jørgen Moltubak


Målet med kurset er at deltakerne skal få nok hjelp til å fullføre artikkelen knyttet til godkjenning som spesialist i pedagogisk – psykologisk rådgivning

Kurset avholdes digitalt på Zoom. Kursdeltakere vil få tilsendt lenke i god tid før kursdagene.

Ta en titt på denne filmen fra 2021, hvor kursholder forteller litt om kurset. Kursinnholdet for kurset i 2023 er det samme som i 2021.
Film

Del 1: 7. og 14. februar kl 14.00 – 16.00

  • Vi jobber med kursdeltakernes skrivestrategier og videreutvikler disse
  • Gjennomgang av vanlige utfordringer og problemer
  • Hvordan skape en rød tråd og en spisset og fokusert tekst

Det vil bli lagt vekt på at det å skrive er noe man gjør gjennom hele prosessen, og ikke til slutt etter at alt annet er gjort. Utforsking av kreative skriveøvelser til bruk i arbeidet med akademiske tekster. Vi jobber med også med de muligheter som ligger i samskrivingsdokumenter og med kunsten å gi gode tilbakemeldinger

Del 2
Fra 14. februar til 14. mars gjennomføres tilbakemeldiger på artikkelutkastene. Hver deltaker får 2 tilbakemeldinger.

Del 3 14. mars kl 14.00 – 16.00
Obligatorisk felleskurs. Evaluering,- innspill - veien videre

Om kursholder:
Jørgen Moltubak er utdannet med MA allmenn litteraturvitenskap og lektor fra Universitetet i Oslo. Han har skrevet bøkene Gnistrende undervisning - håndbok i klasseledelse og undervisningdesign, Gnistrende samarbeid - håndbok i skoleutvikling for lærere og Fortellemagi - kunsten å bruke fortellinger i formidling (Gyldendal akademisk).
Moltubak jobber som lektor i videregående skole, og har tidligere holdt en rekke skrivekurs for bedrifter og private gjennom Eratu - litteraturskolen.

Vi tar forbehold om endringer i programmet og nok påmeldte. Deltakeren vil blir fakturert ved avbud etter avmeldingssfristen.

Skjermdump fra video