Øyeblikkenes magi - relasjonens kraft i møte med barn

Om arrangementet

Hvor og når?
onsdag 05. juni kl. 14:00 - 15:30

Digitalt via Zoom

Påmeldingsfrist

05.06.2024

Pris

250,- (Medlem)

500,- (Ikke-medlem)

0,- (Medlem av Pedagogstudentene - gratis)

Praktisk ansvarlig

Brit Adam
E-post: [email protected]
Telefon: 95966175

Faglig ansvarlig

Jessica Maria Wilhelmsen
E-post: [email protected]
Telefon: 40859030

Hvordan bruke øyeblikkene til å bygge gode solide relasjoner i barnehagen? Dette praksisnære kurset vil gi deg konkrete tips og triks til hvordan utnytte magien som ligger i de små øyeblikkene du deler med barna, og hvordan du kan styrke og bygge videre på disse.

Gruppepris for dette kurset:
750,- (gruppepris for medlemmer, inntil 9 personer)
1000,- (gruppepris for medlemmer, mer enn 9 personer)

I tillegg til enkeltpåmeldinger tilbyr vi nå gruppepris for medlemmer av Utdanningsforbundet. Ved gruppepåmelding skal kun en fra gruppen registrere seg som deltaker, og deretter huke av for valgte gruppestørrelse. Lenke til kurset blir da sendt ut til denne personen.

Målgruppe: barnehagelærere

Hverdagen i barnehagen er hektisk. I en travel hverdag er det ikke alltid like enkelt å gripe mulighetene som ligger i de korte møtene med barna. I disse små øyeblikkene finnes det en mulighet og et potensiale.

Dette praksisnære kurset vil gi deg konkrete tips og triks til hvordan utnytte magien som ligger i de små øyeblikkene du deler med barna, og hvordan du kan styrke og bygge videre på disse.

I tillegg vil kurset komme inn på temaer som

  • Hvordan etablere og vedlikeholde gode og solide relasjoner med barn?
  • Hvordan benytte øyeblikkene til å lytte til det som ligger bak barnets atferd og ord, og dermed forstå barnets behov bedre?
  • Hvordan anerkjenne og validere barns opplevelser og følelser?
  • Hvordan gi slipp og gi seg hen til barndommens magiske verden?

Kurset inneholder teoretiske aspekter rundt øyeblikk, anerkjennelse, relasjoner og validering. Alt oppsummert og beskrevet gjennom mange hverdagshistorier.

Det blir tatt opptak av kurset. Vi sender lenke til alle påmeldte deltakere. Opptaket vil være tilgjengelig i 14 dager.

Presentasjon kursholder:
Karianne Wahlin Hansen har lang erfaring fra arbeid i barnehage. Hun er utdannet barnehagelærer og spesialpedagog. I dag jobber Karianne i Læringsmiljø teamet- som veileder barnehager i tillegg til å være koordinator for spesialpedagoger i Kristiansand.

Vi tar forbehold om endringer i programmet og nok påmeldte. Deltakeren vil bli fakturert ved avbud etter avmeldingsfristen.