Tenåringshjernen

Om arrangementet

Hvor og når?
tirsdag 17. okt. kl. 14:00 - 16:00

Digitalt via Zoom

Påmeldingsfrist

10.10.2023

Pris

250,- (Medlem)

500,- (Ikke-medlem)

0,- (Medlem av Pedagogstudentene - gratis)

Praktisk ansvarlig

Marianne Aagedal
E-post: [email protected]
Telefon: 92428980

Faglig ansvarlig

Hege Cecilie Nicolaysen
E-post: [email protected]
Telefon: 48024062

Tenåringshjernen er et populærvitenskapelig foredrag formidlet av psykologspesialist Didrik Hægeland. Foredraget omhandler nyere forskning på tenåringshjernen og formidles på en lettfattelig og inspirerende måte.

Gruppepris for dette kurset:
750,- (gruppepris for medlemmer, inntil 9 personer)
1000,- (gruppepris for medlemmer, mer enn 9 personer)

I tillegg til enkeltpåmeldinger tilbyr vi nå gruppepris for medlemmer av Utdanningsforbundet. Ved gruppepåmelding skal kun en fra gruppen registrere seg som deltaker, og deretter huke av for valgte gruppestørrelse. Lenke til kurset blir da sendt ut til denne personen.

Velkommen til et spennende populærvitenskapelig webinar med psykologspesialist Didrik Hægeland. Webinaret vil foregår på Zoom. Det blir gjort opptak. Opptaket vil være tilgjengelig for påmeldte deltakere i 14 dager.

Foredraget er utviklet for alle voksne som ønsker å bidra til barn og ungdoms utvikling og vekst med is i magen og selvtillit i sin tilnærming. Foredraget blir litt morsomt og rørende, men mest interessant.

Om foredragsholder:
Didrik Hægeland arbeider som psykologspesialist ved Lovisenberg DPS, hvor han er barneansvarlig. Han er tidligere leder for Alternativ til Vold i Drammen. Han har forelest både i inn- og utland om omsorgssvikt, vold og traumatisk stress.

Vi tar forbehold om endringer i programmet og nok påmeldte. Deltakeren vil blir fakturert ved avbud etter avmeldingsfristen.