Trøndsk 2023

«I skvis mellom oppdrag, lovverk, forventninger og politiske ambisjoner"

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
tirsdag 31. okt. kl. 10:00 - 16:00

Scandic Lerkendal

Klæbuveien 127, 7031 TRONDHEIM

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

09.10.2023

Praktisk ansvarlig

Monica Kopperstad
E-post: [email protected]
Telefon: +4791767576

Faglig ansvarlig

Brynhild Henriksen
E-post: [email protected]
Telefon: 99474554

Med oss på laget har vi denne gangen:

Marianne Meløy, konferansier og skuespiller ved Trøndelag teater.

Einar Øverenget er en norsk filosof, forfatter og foredragsholder som har arbeidet mye med spørsmål om etikk og konkrete problemstillinger i arbeidslivet. Han er professor ved Høgskolen i Innlandet og medlem i Lærerprofesjonens etiske råd. Hans foredrag på Trøndsk har fått tittelen «Tillit i utdanning – kunsten å ivareta profesjonalitet.»

Palma Annette Kleppe – er utdannet barnehagelærer, samfunnsdebattant og en av initiativtakerne til «Barnehageopprøret. Hun jobber nå som daglig leder i Frognerkilen barnehage og vil på Trøndsk bidra med foredraget «Bare ikke si det til foreldrene»

Vi gjentar suksessen fra i fjor med å gjennomføre en paneldebatt med årets tittel på Trøndsk som tema. Debatten vil bli ledet av Jo Skårderud og debattantene er Jan Tore Sanner høyrepolitiker og tidligere kunnskapsminister, Hege Bae Nyholt stortingsrepresentant fra partiet Rødt og leder av Utdanning og forskningskomiteen, Einar O.Larsen utvalgsleder for Nasjonalt Foreldreutvalg for barnehager (FUB), Marit Uthus, førsteamanuensis ved institutt for lærerutdanning ved NTNU og Marius Andersen, lærer og medlem av Lærerprofesjonens etiske råd.

Dagen avsluttes med utdrag fra humorshowet «Artighet varer lengst» med trioen Kveli, Rånes og Bremseth.