Introvert, ekstrovert, arbeidsmiljø, tariff 2024, pensjon, livet og leken

Den 22. og 23.april var over 300 tillitsvalgte i Utdanningsforbundet Rogaland samlet for å få ny kunnskap og friske opp den gamle. Gjennom to dager var vi innom de fleste områder hvor tillitsvalgte kan, og enkelte ganger skal ha innvirkning og påvirkning på egen arbeidsplass.

Dagene startet med informasjon fra sentralstyret v/Linn Therese Myhrvold, etterpå gikk vi videre til Egon Hagen som viste oss viktigheten av å se gullet i de fleste menneskene - også de introverte. Etter litt mat var det tid for å se nærmere på arbeidsmiljøet, hvor Linn Therese Myhrvold gav mange gode råd gjennom rapporter som er utarbeidet og som tillitsvalgte har adgang til.

De neste som tok opp tråden, var Karin Elisabeth K. Wathne – nestleder, Kari Holmøy - kontaktperson barnehage og Rebekka Østebrøt - org.tillitsvalgt grunnskole. De tok tillitsvalgte gjennom medbestemmelse og klubbarbeid. Gode tips og råd ble gitt underveis

Som avslutning på dagen fikk vi “STOREFRI” - Marius Henriksen, tegneserietegner delte sine tanker om lærere og elever som er gjengangere i hans tegneserie.

Neste dag startet med tariffoppgjøret 2024 og nytt fra pensjonsfronten. Deretter hadde vi besøk fra SINTEF og Marte Pettersen Buvik. Hun tok oss gjennom rapporten “Emosjonelle krav og helse; forskningsbasert innsikt i yrker med menneskelig samhandling.

Vi avrundet dagen med å bli kjent med lek og læring i et nevroperspektiv med Charlotte Lunde og hvordan forebygge utbrenthet – gode råd fra Tor Åge Eikerapen.

Vi håper at alle fikk med seg gode råd og tips som de kan bruke i sin hverdag som arbeidsplasstillitsvalgt.

Linn Therese Myhrvold - sentralstyremedlem

Tillitsvalgt+ er tema

Tor Åge Eikerapen

Charlotte Lunde