Vervekonkurranse for lærere i videregående skole i Oslo med flotte premier!

Utdanningsforbundet i Oslo ønsker å styrke klubbene i de videregående skolene og har derfor rullet ut en egen vervekonkurranse som går frem til 31. oktober 2022.

De som kan delta i vervekonkurransen er medlemmer i Utdanningsforbundet og ansatt på videregående skoler i Oslo. For alle nye, yrkesaktive medlemmer du verver, får du ett lodd i trekning av individuell premie og ett lodd i trekning av en premie som går til hele klubben på skolen du jobber. Det trekkes fire individuelle vinnere og én vinnerklubb. De individuelle vinnerne kan velge mellom en Remarkable2 (digital notatblokk), en helg på Hurdalssjøen Hotell for to, inkludert spa/kanoleie o.l., eller gavekort på kunst med tilsvarende verdi. Klubbpremien skal være en felles opplevelse, og vi vil samarbeide med tillitsvalgt på skolen din om hva dette kan være.

For å få registrert deg som verver, må du enten bruke denne lenken eller passe på at den du verver fyller inn ditt navn i vervefeltet når vedkommende melder seg inn.

Trekningen finner sted 1. november 2022. Har du spørsmål om konkurransen eller ønsker å få tilsendt vervemateriell kan du sende en epost til benind@udf.no.

Premiene: