Nordlandsforum

Dette kurset er gjennomført

Om kurset

Hvor og når?
tirsdag 08. nov. kl. 12:30 - onsdag 09. nov. kl. 15:30

Radisson Blu, Bodø

8006 BODØ

Vis i Google Maps
Påmeldingsfrist

24.10.2022

Bodø/Glimts mentale trener kommer, kommer du?

Bodø/Glimt gjør det historisk bra for tiden. Bjørn Mannsverk blir stadig nevnt som en av de viktigste suksessfaktorene. Onsdag 9. november avslutter han Nordlandsforum med tema «Bærekraftig prestasjonskultur».

Tirsdag får vi besøk av sentralstyremedlem Ingrid G. Haraldsen som skal snakke om aktuelle saker fra sentralleddet før hun går over til temaet ti år med lærerprofesjonens etiske plattform.

Nordlands nestleder Karen Strandenæs fortsetter med «Høring § 9a i opplæringsloven og utfordringer», etterfulgt av fylkesleder Anita Karlsen som skal snakke om «Tillitsvalgtes rolle i HMS-arbeid».

Vi avslutter tirsdagen med ingen ringere enn John Hammersmark, kjent som kapteinen fra Kompani Lauritzen (TV2). Han skal holde foredraget «Det kan alltid bli verre». Foredraget skal gi gode og konkrete metoder for hvordan man bør tenke, samhandle og jobbe for å skape de verdiene man ønsker. Hva er det som skal til for at vi selv skal nå våre mål, for at vi skal ha det best mulig og for at vi skal få et avklart forhold til oss selv?

Onsdag blir i all hovedsak satt av til en liten fagdag med dosent Ole Greger Lillevik (UIT) som skal snakke om vold og aggresjon i skolen. Trusler og vold oppleves som et økende problem i den norske skolen. Lillevik vil fokusere på forebygging og utfordrende adferd i skolen og hvordan deskalere aggressiv adferd.

              Det er med andre ord bare å sette av dagene og glede seg til en innholdsrik konferansen.

Bilde av "Kapteinen" John Hammersmark. Bjørn Mannsverk med Ulrik Saltnes.