Vel gjennomført årsmøte

Publisert: 27.03.2023

Utdanningsforbundet Ringsaker opererer med toårige årsmøteperioder, hvilket betyr at vi kun har årsmøte annethvert år. I inneværende periode har vi hatt et solid og engasjert styre, og alle de sittende styremedlemmene stilte til gjenvalg for perioden 2023 - 2025. Årsmøtet ga hele gjengen fornyet tillit og vi takker ydmykt for sjansen til å lede lokallaget videre de neste to årene.

51 stemmeberettigede delegater og en liten kontingent av ivrige medlemmer uten stemmerett, fant veien til idylliske Prøysenhuset torsdag kveld. Vi skulle egentlig vært en del flere deltakere, men det rant inn med sykdom det siste døgnet før det braket løs. Sånn er det når vi har en yrkesgruppe som jobber med de minste, og været er litt ruskete. For surt og bløtt var det, men da var det ekstra koselig å sitte inn med en fabelaktig viltgryte mens man kunne bivåne regnets spill mot glassruta. En liten smak av høst i mars, der altså.

Som nevnt fikk alle sittende styremedlemmer fornyet tillit. I tillegg har vi fått en utvidet varaliste, og noen friske impulser derifra. Før hadde vi tre møtende vara, mens vi de neste to årene vil ha fire.

Lokallagsstyret 2023 -2025

Øyvind Melgalvis (GSK): Lokallagsleder

Frode Jevne (BHG): Nestleder

Marianne Krogrud (GSK): HTV

Camilla S. Gjerlaug (GSK): Styremedlem, ledermedlem

Ellen Amanda Grindheim (VGO): Styremedlem

Torunn B.K. Hermansen (FAS): Styremedlem

Lise Marie Ruch Strand (BHG): Styremedlem

Jarle Bruun Olsen (GSK): Styremedlem

Siv H. K. Myhre (GSK): Styremedlem

Sissel Bakaas (BHG): 1.vara, ledermedlem

Sølvi Cocozza (GSK): 2.vara

Tonje Flem Solgaard (VGO): 3.vara

Lars Kristian Ødegårdstuen (GSK): 4.vara.

I tillegg har lederen for pensjonistrådet, den meget rutinerte Brite Kandal, møte-, tale-, og forslagsrett i alle styrets fora.