Nye og bedre bankbetingelser for medlemmer

Fingre som trykker på en kalkulator.
Nye priser på bankavtalen gjør at mange kan spare mye. Nå er prisene oppdatert. Foto: IStock.

Medlemmer av Utdanningsforbundet får Boliglån 50 prosent til 1,39 prosent rente, som er den laveste prisen i markedet i dette segmentet. Unge medlemmer får boliglån fra 1,35 prosent til 1,39 prosent. Det vil si at banktilbudet totalt sett er et av de beste banktilbudene.

Publisert 18.05.2020

Med de nye boliglånsrentene er konkurransekraften i Unio-tilbudet sterkt.
For nye kunder gjelder renten fra 18. mai og eksisterende boliglånskunder får fremskyndet sin renteendring, gjeldende fra 28. mai.

Renten på brukskonto er uendret, men renten på sparekonto settes ned med 0,25 prosent. Denne rentejusteringen trer først i kraft 18. juli.

Fullstendig prisliste er oppdatert på Unio-medlemssider hos Nordea Direct. Det samme gjelder informasjonsartikkelen om renteendring.

Dette er nye priser for medlemmer av et Unio-forbund:
• Boligstart u/ 85 % egenkapital: 1,35 %
• Boliglån Ung u/ 85%: 1,39 %
• Boliglån u/ 50%: 1,39 %
• Boliglån u/ 75 %: 1,49 %
• Boligkreditt: 1,59 % –1,69 %

Prisene for nye boliglån gjelder fra 15. mai og for eksisterende lån fra 28. mai.

Nytt rentebrev med oppdatert rente vil bli sendt ut til alle eksisterende boliglånskunder 20. mai.

Som medlem i et Unio-forbund har du fortsatt en av de laveste rentene i markedet og du kan være trygg på at det er lurt å ha boliglånet ditt i Nordea Direct.