Ny bankavtale med svært lav boliglånsrente

Familie med far, datter og mor sammen smiler i egen stue
Nå kan du som medlem av Utdanningsforbundet få svært god boliglånsrente hos Nordea Direct.

Nå kan alle Utdanningsforbundets medlemmer få en av landets beste boliglånsrente gjennom avtalen Unio har inngått med Nordea Direct.

Publisert 22.04.2020

Hovedorganisasjonen Unio har inngått samarbeid med Nordea Direct som gir alle medlemmer i Utdanningsforbundet et av markedets beste banktilbud og en av landets beste boliglånsrente. Det kan være mange tusen kroner å spare på å flytte lånet ditt fra annen bank.

Ikke medlem ennå? Se alle fordelene og meld deg inn

Dette innebærer avtalen:

• Boliglån for alle fra 1,79 % - en av landets laveste renter
  • Boliglån til deg som skal kjøpe din første bolig - fra 1,69 %
  • Du får i tillegg medlemspris på sparing og gratis dagligbank for unge.

Les mer om fordelene og sjekk hva du kan spare

Nordea Direct som din medlemsbank

Nordea Direct er et helt eget og separat banktilbud fra Nordea, som har mange års erfaring med å samarbeide med fagorganisasjoner om gode bankavtaler. Nordea Direct gir deg ekstra gode priser, god service når du trenger det og enkle løsninger som gjør det lett å ordne det meste selv på nett.

Her er flere tilbud som medlemmer av Utdanningsforbundet kan benytte deg av hos Unio