Forskningskafe: Hva er lekser?

Illustrasjonsbilde

Velkommen til forskningskafe i Lærernes hus i Oslo torsdag 7. mars kl. 1800 - 2100. Forskningskafe er Utdanningsforbundets arena hvor forskere og praksisfeltet møtes for utveksling av erfaring og kunnskap. Innledningene blir streamet.

Publisert 06.03.2019

Lekser, hva er det, hvorfor har vi det og hvordan gjør vi det? Lekser som læring – lærernes bruk av lekser som del av læring.

For å belyse ulike perspektiver ved lekser har vi invitert fire innledere, som vil delta i de faglige samtalene rundt kafebordene etterpå. De fire er:

• Kjersti Lien Holte, førsteamanuensis i pedagogikk, Høgskolen i Østfold, Avdeling for lærerutdanning
  • Simen Spurkland, lærer, Vøyenenga ungdomsskolen
  • Mette Krogh, rektor, Ringshaug ungdomsskole
  • Gøril B. Lyngstad, seniorrådgiver, FUG.

Kveldens ordstyrer er Vegard Kjendsli fra Utdanningsforbundet.

Se mer om arrangementet og meld deg på her

Velkommen til forskningskafe i Lærernes hus! Forskningskafe er Utdanningsforbundets arena hvor forskere og praksisfeltet møtes for utveksling av erfaring og kunnskap.

Fra forskningskafeen er det bare innledningene som blir strømmet. Du kan følge strømmingen på Facebook, utdanningsforbundet.no og utdanningsforskning.no.

Forskningskafe om lekser