Lytt på podkasten Lærerrommet

Har du hørt det? Ny podkast fra Utdanningsforbundet.

Publisert 27.06.2018

Finnes lekser som er bra for alle elevene i en klasse? Er lekser bare en gammeldags tvangstrøye?

Dette er to av spørsmålene i den første episoden av «Lærerrommet», Utdanningsforbundets nye podkast. I denne podkasten henter vi fram og diskuterer små og store tema innen utdanningsfeltet.

Abonner og lytt til «Lærerrommet» via Apple Podcasts, eller lytt til første episode direkte under:

Du kan også abonnere og lytte på Lærerrommet via:

For alle

«Lærerrommet» passer for alle dere som jobber med eller er engasjerte i barnehage, skole eller høyere utdanning.

Vi henter inn ulik ekspertise i podkastene: Forskere og fagfolk, lærere, barnehagelærere og ledere.

I den første episoden er altså temaet «Lekser» og i den møter du rektor Mette Haug ved Ringshaug ungdomsskole i Tønsberg, og lekseforsker Kjersti Lien Holte, førsteamanuensis ved Høgskolen i Østfold.

Utdanningsforbundet står bak «Lærerrommet». Del den gjerne med noen du tror vil like å den.

Promo for ny podkast