Følg seminaret «Praksis - et utslag av tilfeldighetenes spill?»

Lærerstudentenes har gitt uttrykk for at praksisen ikke alltid lever opp til forventningene. Foto: Ole Walter Jacobsen.

Torsdag 22. november klokken 18.00 arrangerer Utdanningsforbundet seminar om praksisen i lærerutdanningen. Følg seminaret direkte her.

Publisert 21.11.2018

Praksisfeltet i lærerutdanningen har lenge vært et tema som har engasjert mange. Nå setter Utdanningsforbundet et enda sterkere søkelys på det ved å invitere til seminaret «Praksis - et utslag av tilfeldighetenes spill?». Seminaret kan følges direkte her:

Se seminaret her:

På seminaret møter vi leder i Utdanningsforbundet Steffen Handal, leder av Pedagogstudentene Frank Aleksander Bræin, Monika Merket fra NTNU, og Mette Liang fra Marienlyst skole. Det legges opp til god tid til ytringer og debatt.

Debattleder er Morten Solheim, seniorrådgiver i avdeling for profesjonspolitikk.

Noen av de spørsmålene som tas opp, er:

• Hva og hvordan sikrer vi en god praksisopplæring?
  • Hva vil studentene at praksisopplæringen skal bidra med?
  • Hva vil skolen/barnehagen med praksisopplæringen, og hva vil UH?
  • Hva er et godt partnerskap/samarbeid sett fra skolen/barnehagens side?
  • Hva er et godt partnerskap/samarbeid sett fra UH sin side?

Seminaret er gratis og åpnet for alle. Det blir enkel servering.