Følg seminarene om fagfornyelsen

Mandag arrangerte Utdanningsforbundet det første av mange seminarer om fagfornyelsen. Du kan selv komme på seminarene, eller se dem direkte eller i opptak.

Da det ble vedtatt at læreplanene skulle fornyes, var Stortinget tydelige på at lærerne og lederne i skoleverket skulle involveres i utformingen. Flere tusen innspill ble sendt inn i de to første rundene høsten 2017, og nå begynner utkastene til kjerneelementer å ta form.

Kjerneelementer er det elevene må lære for å kunne mestre og anvende faget, det mest betydningsfulle innholdet elevene skal arbeide med i opplæringen.

Nå skal Utdanningsforbundet avholde en rekke debatter og seminarer om fagfornyelsen over det ganske land. Det første ble arrangert mandag 29. januar i Lærernes Hus, som var fullsatt. Både dette og de neste seminarene om fagfornyelsen kan sees direkte eller i opptak.

Folkehelse og livsmestring

Se seminaret: Fagfornyelsen - Læreplaner i endring

Sendes live

Alle seminarene vil bli sendt live, og kan sees i opptak i ettertid. Vi oppfordrer også til å avholde klubbmøter/lokallagsmøter i forbindelse med arrangementene, eventuelt at opptakene blir brukt som innledning til gode debatter på den enkelte arbeidsplass.

Utdanningsforbundet oppfordrer alle våre medlemmer til å bli med i debatten om utformingen av de nye læreplanene. I videoen her kan du se hvor og når seminarene arrangeres, og du kan melde deg på ved å klikke på lenkene under videoen.

29. januar, Læreplaner i endring, Lærernes hus Oslo

5. februar, Folkehelse og livsmestring, Lærernes hus Oslo