Hva gjør Utdanningsforbundet under Arendalsuka?

Steffen Handal er selvsagt på plass under Arendalsuka. Her fra en debatt om lærerrollen i fjor. Foto: Sol Nodeland.

Arendalsuka i midten av august er en årlig begivenhet hvor hele det politiske Norge møtes. Utdanningsforbundet er selvsagt også på plass.

Publisert 05.07.2017

Arendalsuka startet i 2012, og har i løpet av kort tid rukket å bli en institusjon i norsk politikk. I fjor var det godt over 500 arrangementer i sørlandsbyen, og drøyt 150 stands.

Tirsdag 15. august er Utdanningsforbundet med i fire utdanningsdebatter:

Arendalsuka arrangerer en skoledebatt i samarbeid med Utdanningsforbundet og Skolelederforbundet. Arendalsuka har kalt debatten «Hadde vi ikke verdens beste skole – eller?», og i tillegg til Utdanningsforbundets leder Steffen Handal er kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen (H), Trond Giske (Ap) og Anders Tyvand (Krf) blant debattantene. Anne Grosvold er ordstyrer. 

Denne debatten begynner 16:00, og foregår på Arendal kultur- og rådhus.
Mer om debatten her.

Utdanningsforbundet Aust Agder arrangerer en debatt der spørsmålet er «Yrkesfaglærerløftet – løser det utfordringene?». Nestleder Terje Skyvulstad sitter i panelet. Diskusjonen starter 14:30, og holdes på Sam Eyde videregående skole.
Mer om debatten her.

Samme dag er Utdanningsforbundet med i ytterligere to andre debatter: Klokken 08:30 er spørsmålet «Ny lov om mobbing – får jeg det bedre nå?», og Terje Skyvulstad sitter i panelet. Stedet er Clarion Hotel Tyholmen.
Mer om debatten her.

Dagen avsluttes for vår del med en barnehagedebatt. «Hvem mobber i barnehagen?», er spørsmålet som skal diskuteres. Nestleder Hege Valås sitter i panelet, og debatten starter 19:00 på Madam Reiersen.
Mer om debatten her.

Dessuten vil Utdanningsforbundet være representert på stand på Sam Eydes plass hele uken. Her kan du møte tillitsvalgte fra både lokalt og sentralt plan i Utdanningsforbundet. Ta gjerne turen innom!