Lærerfilm slår alle rekorder

Utdanningsforbundets film om en lærers hverdag har spredt seg lynraskt på sosiale medier og er etter en drøy uke allerede sett over 31.000 ganger på Facebook.

Filmen som ble lagt ut på Facebook 14. januar er delt over fire tusen ganger og likt over fem tusen femhundre ganger kun på våre sider. Både antall delinger, «Liker», og antall visninger slår alle rekorder for filmer fra Utdanningsforbundet.

- Jeg tror denne filmen viser en hverdag vi lærere kjenner oss godt igjen i, men som kanskje er overraskende for mange andre, sier Steffen Handal, nestleder i Utdanningsforbundet.

Filmen viser blant annet at lærerjobben fortsetter etter at egne barn er lagt.

- Da begynner retting og forberedelse til neste dag for mange lærere. Denne delen av lærerhverdagen tror jeg det er en del som ikke tenker på, sier Handal.

Filmen, som er i overkant av to og et halvt minutter lang, viser oss også at lærerens jobb ikke bare er å undervise, men også å følge opp elevene.

- Jeg satt selv med en tåre i øyekroken da jeg så denne filmen og har du ikke sett den ennå anbefaler jeg deg å ta en titt, avslutter Steffen Handal.