- Hva har fagforeningene gjort for oss?

Det er det sentrale spørsmål i en film fra Unio om fagforeningenes betydning for norsk arbeidsliv.

Publisert 14.08.2013 Denne artikkelen er mer enn ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon. +1år

Filmen kan du se nederst i denne saken.

Hovedorganisasjonen Unio står sammen med tilsluttede forbund, heriblant Utdanningsforbundet, bak en film som med glimt i øyet tar for seg fagforeningenes rolle i samfunnet i et historisk perspektiv. Målet er at filmen skal bidra til å øke fagforeningsbevisstheten til eksisterende og potensielle medlemmer – og at sistnevnte gruppe velger et Unio-forbund som sin fagforening.

Håpet er at filmen kan brukes i vervesammenheng for de Unio-tilsluttede forbundene, og at den blir brukt i undervisning eller i forbindelse med kurs og konferanser for medlemmer og tillitsvalgte.

Se ti gode grunner for å melde seg inn i Utdanningsforbundet!