En gave til deg som er ferdig med å studere

sekken sett fra tre ulike vinkler
Utdanningsforbundets sekk inkluderer regntrekk, sitteunderlag og mulighet for drikkesystem. Sekken rommer ca 25 liter.

Meld overgang fra studentmedlem til ordinært medlem i sommer og få sekk fra Utdanningsforbundet.

Om du er medlem av Pedagogstudentene og ferdig med å studere våren/sommeren 2019 kan du være med i kampanjen. Du vil automatisk få tilsendt en sekk fra Utdanningsforbundet ved å melde overgang i løpet av sommermånedene.

Det er ingen kostnader for deg

Det vil ikke koste deg noe å få tilsendt denne sekken. Men det er fint om du passer på å oppdatere riktig postadresse slik at vi ikke får den i retur. På den måten blir det mindre kostnader på oss.

Husk også at du ikke betaler kontingent til Utdanningsforbundet det første året etter din utdanning.*

Hvorfor har Utdanningsforbundet denne kampanjen?

• Vi ønsker å takke deg for å ha støttet Pedagogstudentene med ditt medlemskap, og ønsker at du skal fortsette å være en del av Utdanningsforbundet.
  • Vi ønsker å gratulere deg og gi deg en gave for å ha fullført et av landets viktigste utdanninger.
  • Du skal få muligheten til å vise ovenfor dine (fremtidige) kolleger at du nå er ordinært medlem av Utdanningsforbundet.

Hvorfor er kampanjen tidsbegrenset?

Kampanjen er tidsbegrenset for at du skal så fort som mulig melde overgang. Husk at det er først når du blir registrert som ordinært medlem at vi kan ivareta dine rettigheter som arbeidstaker.

Hvordan melde overgang?

Logg inn på Min side

Vi trenger følgende opplysninger:

1. Opplysning om utdanning (for eksempel adjunkt)
  2. Navn på eventuell arbeidsplass og arbeidsgiver
  3. Stillingstittel (står på lønnsslippen)

Er du fortsatt student?

Dersom du skal studere videre må vi ha nye opplysninger om når du forventer å fullføre studiene (måned og år).

Logg inn på min side for å endre dine opplysninger

Kan jeg melde overgang uten å få sekk?

Ja, når du melder overgang kan du skrive i fritekstfeltet at du ønsker å reservere deg mot tilbudet.

Hvem kan delta?

Medlemmer av Pedagogstudentene som er ferdig med å studere eller som avslutter studiene våren 2019.

Kampanjeperioden er juni, juli og august.

Når mottar jeg sekken?

Om alt går som planlagt blir sekkene sendt ut i løpet av september, etter at kampanjen avsluttes i august.

Oppdatert 03.09.2019: Sekken er forventet å bli sendt ut i uke 39.

*Grunnforsikring

Alle som melder seg inn i Utdanningsforbundet, får automatisk grunnforsikringen. Grunnforsikringen koster kr 74 per måned og trekkes normalt av lønnen. De som ikke har lønnstrekk, vil få faktura tilsendt.

Man har mulighet til å reservere seg mot grunnforsikringen ved å sende e-post til forsikring@udf.no.

Les mer om grunnforsikring

Hvorfor bør du være medlem?