Din forsikringsavtale 2020

Snart fornyes avtalen på dine kollektive forsikringer gjennom Utdanningsforbundet. Vi ønsker allerede nå å informere om nyheter og endringer for 2020. Samtidig ber vi deg sjekke at du har riktige forsikringer for ditt behov og at vi har oppdatert kontaktinformasjon.

Publisert 01.10.2019

Nyheter og endringer på de kollektive forsikringene for 2020

Vi gjør stadig endringer og forbedringer på våre forsikringer. Se oversikt over endringer og oppdaterte priser for 2020 i egne lenker under.

Priser 2020   Nyheter og endringer 2020

Har vi riktig kontaktinformasjon?

Det er viktig for både oss og deg at vi har oppdatert kontaktinformasjon i våre systemer. Slik sørger vi for at du får riktig informasjon om dine forsikringer til rett tid.

Vi oppfordrer deg derfor å sjekke at informasjonen under «Min profil» på Min side er riktig.

Har du de forsikringene du ønsker?

Min side finner du oversikt over de kollektive forsikringene du har gjennom Utdanningsforbundet.

Ønsker du å gjøre endringer for 2020, ber vi om at dette gjøres innen 05.11.19.
Da vil endringene komme med når vi fornyer din avtale for 2020.

Endringer, bestillinger og oppsigelse – slik gjøres det på Min side

Logg inn på Min side, klikk deretter på «Se Mine forsikringer».

Her kan du enkelt bestille, si opp eller øke/redusere din forsikringsdekning.

Bestilling av ny forsikring
Beregn pris på aktuell forsikring og klikk «Bestill».

Oppsigelse av forsikring
Klikk «Si opp» på den aktuelle forsikringen. Angi begrunnelse, klikk «Send».

Redusere dekning på livs-/uføreforsikring
Klikk på «Reduser dekning» på den aktuelle forsikringen, velg ny dekning i kalkulatoren, og klikk «Send». I praksis vil da den opprinnelige forsikringen stoppes 31.12.19, og ny legges inn 01.01.20.

Øke dekning på livs-/uføreforsikring
Klikk på «Utvid dekning hos Tryg» på den aktuelle forsikringen. Du vil da videresendes til Trygs hjemmesider for utfylling av helseerklæring. Fyll ut denne, og signer med BankID.

Redusere reiseforsikring fra familie til én person
Klikk «Si opp» på reiseforsikring for familie. Da vil denne stoppes 31.12.19. Bestill deretter reiseforsikring for én person, legg inn 01.01.20 som startdato.

Utvide reiseforsikring fra én person til familie
Bestill reiseforsikring for familie fra ønsket dato. Da vil reiseforsikring for én person automatisk stoppes samme dag.