Du kan gjøre noe for miljøet

Utdanningsforbundet er en sertifisert miljøfyrtårnbedrift og vi har sterkt fokus på miljøvennlige løsninger. Du som medlem har mulighet til å bidra i dette.

Publisert 01.11.2018

Mange av våre medlemmer har allerede valgt elektroniske løsninger for sine betalinger og forsikringsdokumenter. Vi håper du vil gjøre det samme.

Hvordan velge elektroniske/digitale forsikringsdokumenter:
• Logg inn på Min side via udf.no
• På Min side trykker du på linken som heter Mine forsikringer
• Kryss av for Kun digitalt og trykk på lagre

Når du i desember mottar melding om at fornyelsen er tilgjengelig på Min side finner du dine forsikringsdokumenter på denne siden.

Hvordan opprette elektronisk betalingsløsning:
• Logg inn i nettbanken og betal mottatt faktura
• Når innbetalingen er gjennomført takker du JA til eFaktura fra Utdanningsforbundet. Din eFaktura- referanse er ditt medlemsnummer.
• Ordningen vil være på plass ved neste forfall.

Ved å velge eFaktura som betalingsløsning får du regningen rett i nettbanken, ferdig utfylt med KID og beløp.

Dine forsikringsdokumenter og fakturaer er alltid tilgjengelig for deg på Min side.