To av fire valgløfter innfridd!

Malvik
Rektor Kristel Linset åpner ny Hommelvik ungdomsskole

Tirsdag 17.april var det offisiell åpning av ny Hommelvik ungdomsskole. Utdanningsforbundet og Fagforbundet overrakte grønne planter i gave, som bidrag til et godt skolemiljø!

Publisert: 17.04.2018

Rektor Kristel Linset fortalte i åpningstalen at det var 50 år på dagen siden gammelskolen ble åpnet! Det nye bygget fremstår som moderne, lyst og trivelig.
Vi gratulerer politikerne i Malvik med halvveis til målet for innfridde valgløfter; to nye skoler og to nye barnehager! Dette var løfter debattleder Geir Helljesen fikk politikerne til å  love i valgdebatten Utdanningsforbundet Malvik arrangerte ved kommunevalget i 2015. Nå gjenstår det bygging av ny Vikhammer ungdomsskole og ny Vikhammer barnehage. Vi har tro på at også disse valgløfter er godt i gang med å innfris innen neste kommunevalg!

Gratulerer Malvik!