Vellykket støttemarkering i Stavanger.

"Bare lærere er lærere" t-skjorter dominerte Byparken i går ettermiddag. Da arrangerte Utdanningsforbundet Rogaland, Stavanger, Sandnes, Sola og Randaberg støttemarkering for lærerstreiken og over 1100 lærere møtte opp for å vise sin støtte til streikende.

Første del av markeringen var å omkranse Breiavatnet i en stille markering, det var en flott gjeng med over 1000 lærere som dannet ringen. Det hele ble avsluttet med at streikende fra Bryne fikk stående applaus da de kom "togende" fra stasjonen og langs Breiavatnet til paviljongen. 

Delen ved paviljongen ble åpnet av lokallagslederne i Stavanger, Sandnes og Randaberg. Deretter fikk Marit Himle Pedersen fra sentralstyret ordet. Fylkesleder Gunn Reidun Tednes-Aaserød var neste taler ut, før Lene Elisabeth Taksdal,  fra Bryne vgs takket for all støtte og sa litt om hvordan det var å være i streik. 

Avslutningen av markeringen ble overlatt til Fnisekompaniet som gav oss en god stemning på veien videre i streiken. 

Tusen takk til deg som møtte opp og støttet streiken gjennom å være en del av denne markeringen. Takk til appellanter og takk til gode arrangører. 

#barelærereerlærere"