Medlem nr 8500 i Utdanningsforbundet Østfold

Østfold

Utdanningsforbundet Østfold har nå passert 8500 medlemmer

Høsten 2018 ble det for første gang registrert 8500 medlemmer i Utdanningsforbundet Østfold. Det var Kari Helene Kultorp ved Mysen videregående skole som ble vårt medlem nr 8500.

Dette ble markert ved at nestleder Bjørg Ratvik og fylkesstyremedlem Betty Anita Solli dro til Mysen vidergående skole for å besøke og overlevere en sekk med ulike logoprodukter.

Vi gratulerer, og håper at alle medlemmer og tillitsvalgte hjelper oss videre med det viktige vervearbeidet. Det finnes fortsatt mange som velger å være uorganiserte, og sammen kan vi påvirke dem til å bli med i det organiserte arbeidslivet. Mange tar mye for gitt - men vi vet at det ligger påvirkning, lover og avtaler som det har vært kjempet hardt for i bunnen!

Utdanningsforbundet har pr 11. januar 2018 179 400 medlemmer. Tilsammen gjør dette sitt til at vi kan opprettholde et solid og godt arbeid for våre medlemmer.