UKEINFO 07-2022

UKEINFO er en viktig informasjonskanal, som tillitsvalgte på arbeidsplassene må få med seg.

Nå er kampanjen for økt lønn til lærere i skolen, savnetlærer.no, i gang, og mange har forhåpentligvis sett plakater rundt omkring i byen.

LENKE

Utdanningsforbundet arbeider for at klima- og bærekraftspørsmål skal inngå som en del av partssamarbeidet. Ditt viktigste bidrag som tillitsvalgt er å ta med deg klima- og bærekraftperspektivet inn i tillitsvalgtarbeidet og bruke arenaene du allerede har.

Dette ressursheftet skal gi inspirasjon til hvordan du kan medvirke til at det blir valgt bærekraftige løsninger på arbeidsplassen og i kommunen.

LENKE

  • Ansettelseskurs skole
    Gjennomgang av hvordan man best bistår i en ansettelse som tillitsvalgt. Hvilke rettigheter og plikter har du, og hvilke rettigheter og plikter skal du ivareta for søkerne.

    Velg mellom følgende tidspunkt:
    Onsdag 2. mars kl. 09:00-12:00, meld deg på her.
    Onsdag 2. mars kl. 12:30-15:30, meld deg på her.

  • Kurs om arbeidstidsavtale (skole)
    Kurset tar for seg regelverket om arbeidstid, erfaringsdeling mellom skoler, tips til hvordan forhandle med mer. Dette kurset er relevant for alle nye tillitsvalgte og erfarne som ønsker oppfriskning om avtaleverket.

    Velg mellom følgende tidspunkt:
    Tirsdag 15. mars  kl. 09:00-12:00, meld deg på her.
    Onsdag 16. mars kl. 12:00-15:00, meld deg på her.

  • UNGseminar - Noen ledige plasser!
    For alle medlemmer som er 35 år eller yngre, enten du studerer, jobber i offentlig eller privat, er barnehagelærer, lærer, leder, PP-rådgiver eller noe annet. Vi er tilbake igjen i Oslo lørdag ca. klokka 17, og alle som vil er deretter invitert med på pizza i Oslo.

    Seminaret avholdes fredag (avreise kl.14) 4. mars til lørdag 5. mars, på Granavolden Gjæstgiveri.
    Seminaret er gratis.
    Påmeldingsfristen er 24.02. Meld deg på her.