UNGforum: Kveldsvisning av «Systemsprengeren»

Oslo

Utdanningsforbundet Oslos UNGforum arrangerer for første gang et gratis medlemsarrangement for UNGmedlemmer. Kun medlemmer av Utdanningsforbundet Oslo t.o.m. 35 år kan melde seg på.

Publisert 24.01.2020

Det er begrenset med plasser, og  «førstemann til mølla» gjelder. De første 96 er garantert plass, og vil motta bekreftelse på mail.

Tidspunkt: Torsdag 27. februar kl. 18

Sted: Vika kino

Påmelding: Meld deg på via våre nettsider.
Frist for påmelding er 11. februar.

Dette er sagt om Systemsprengeren:

«Benni er en ni år gammel tornado i rosa boblejakke. Hun er en systemknuser. En kasteball mellom ulike fosterhjem som ikke klarer å håndtere hennes raseriutbrudd og tøffe ytre. Alt Benni har lyst til er å bo sammen med moren sin igjen, men hun er ute av stand til å takle datterens uberegnelige oppførsel. Barnevernet er på vei til å gi opp, men når Micha blir ansatt som assistent begynner Benni for første gang å åpne seg. Benni knytter seg til ham, og Micha forsøker å balansere profesjonalitet med personlig engasjement.»

Arrangementet er gratis. Spørsmål om arrangementet kan rettes til marfla@udf.no.