8. mars med Utdanningsforbundet

Bli med å spise med Utdanningsforbundet før toget.

Publisert 27.02.2019

Tradisjonen tro inviterer vi alle medlemmer til et uformelt arrangement før 8. mars toget. Denne gang samles vi på Sub Scene i Rosenkrantzgate (nær Stortinget). Vi er der fra kl. 16:00, men du kan komme når du vil.

Husk å melde deg på så vi får bestilt nok mat. Maten er gratis, drikke kan kjøpes for en rimelig penge i kafeen.

Arrangementet på Youngstorget starter 18.00. Der vil vi gå bak parolen «Stopp trakassering av kvinner på jobb – ILO-konvensjon NÅ!»

ILO (International Labour Organization) er FNs særorganisasjon for arbeidslivet, og en ILOkonvensjon er folkerettslig bindene for alle medlemsland. ILOs konvensjoner er viktige både for norsk arbeidsliv og globale arbeidstakerrettigheter. I juni i år vil det bli avgjort om vi får en ny ILO-konvensjon med et særlig mål om å bekjempe kjønnsbasert vold og trakassering. UNIO, sammen med LO og YS, avholder et frokostseminar om dette 8. mars. Påmelding innen 4. mars.

Velkommen!