Medlem nr. 9000 i Nordland

Nordland
Fra venstre ser vi rektor på Søvik oppvekstsenter Kenneth Pedersen, Trond Hagen (Utdanningsforbundet Nordland), Emmeli Cecilie Skogsøy, Vigdis Johansen (ATV på Søvik oppvekstsenter), Trond Ivar Myhre (lokallagsleder) og Renate Nordnes (Utdanningsforbundet Nordland).

Medlem nr. 9000 er nyutdannet lærer fra Nesna. Vi gratulerer!

Publisert 04.10.2019

Emmeli Cecilie Skogsøy ble overrasket da lokallagsleder i Altstahaug Trond Ivar Myhre, Trond Hagen og Renate Nordnes, begge fylkesstyrerepresentanter i UDF Nordland, troppet opp på arbeidsplassen og overrasket henne fredags morgen.

- Plutselig stod det to menn og ei dame utenfor kontoret i morges, jeg tenkte hva er det nå jeg har gjort? sier Emmeli Cecilie Skogsøy og flirer.

Hun ble veldig glad da hun fikk overrakt blomster i tillegg til et valgfritt fagkurs  arrangert av Utdanningsforbundet, inkludert reise og opphold.

Emmeli Cecilie Skogshøy har vokst opp på Nesna og går nå i morens fotspor, som også var lærer. Hun er nyutdannet adjunkt fra lærerutdanninga på Nesna og arbeider på Søvik oppvekstsenter.

- Jeg stortrives som lærer, det er spennende og trivelig å jobbe med barn, sier Skogsøy som ikke er i tvil om at hun har valgt rett yrke.

Utdanningsforbundet er Norges største lærerorganisasjon med over 180.000 medlemmer.