ÅRSMØTE 2021

Publisert: 12.05.2021

Årsmøtet for 2021 ble avholdt torsdag 6.5. i Storsalen på Meieriet kulturhus. Etter årsmøtet var det medlemsmøte der stortingsrepresentant Mona Fagerås fra SV var gjest.

Årsmøte

Årsmøtet ble avholdt torsdag 6.5. i Storsalen på Meieriet kulturhus. Et velegnet lokale med tanke på gjeldende smittevernregler og regler for arrangement. 22 engasjerte medlemmer møtte opp og bidro til et godt gjennomført årsmøte. Tradisjonen tro ledet møtedirigent Bernt Kristoffersen møtet med trygg hånd. Årsmøtet tok en time, og de fleste sakene ble banket gjennom uten videre debatt. Det ble noen spørsmål om regnskapet og en god meningsutveksling rundt lokallagets planer og retningslinjer for kommende år. Styret takker for engasjementet og tar med seg innspillene i det videre arbeidet.

Valgkomiteens innstilling til nytt styre ble enstemmig vedatt. Fra 1.8. ser styret slik ut:

Leder: John Davy Oddekalv (grunnskole)

Nestleder: Gøril Anita Jenssen (grunnskole)

Lederrepresentant: Tom Nedrebø NY (grunnskole)

Styremedlem: Tanja Gunvaldsen, gjenvalgt (grunnskole)

Styremedlem: Linda Lauritsen NY (FAS)

Styremedlem: Birgitte Aulie (barnehage)

Styremedlem: Geir Steinar Vestnes (Andre - ASVO)

Styremedlem: Lasse Hansen (VGS)

Styremedlem: Monja Lian, gjenvalgt (Privat grunnskole)

1. vara: Vidar Lothe, gjenvalgt (grunnskole)

2. vara: Ann Tove Wulff Andreassen (Grunnskole)

3. vara: Asbjørn Andersen (Grunnskole)

Lokallaget takker valgkomiteen for godt arbeid. 

Dersom du ønsker mer informasjon så ligger årsmøteprotokollen vedlagt.

 

Medlemsmøte:

Etter en god pause med snitter og leskedrikk ble det medlemsmøte. Først hadde lokallagsleder en presentasjon om de pågående tarifforhandlingene og hvordan vi skal møte en eventuell konflikt. Etterpå tok "vår egen" stortingsrepresentant og medlem av utdanningskomiteen Mona Fagerås fra SV over podiet. Ho fortalte humoristisk om livet som stortingsrepresentant og mer alvorlig om utdanningspolitikk. Til sist fikk tilhørerne stille spørsmål og komme med innspill. Det ble ei god stund der både avskilting av lærere, lønn, arbeidsforhold og flere andre tema ble trukket frem fra engasjerte medlemmer.

Lokallaget takker Mona Fagerås for bidraget og ønsker lykke til i valgkampen.