Medlemsmøte om mobing

Publisert: 10.01.2022

Vi har gjort avtale med Kjetil Hasselberg om å komme til Narvik med sitt foredrag om mobbing i barnehage og skole. På grunn av ny endring i smittesituasjonen ble vi nødt til å gjøre det om til et digitalt opplegg. Sendingen, som lages spesielt for oss, går den 8. februar kl. 18.00. Etter det blir den tilgjengelig for medlemmene i 14 dager.

Lykkelig oppvekst

Et foredrag om mobbing, trivsel og innenforskap i skole og barnehage

Knapt noen i Norge har holdt flere foredrag om mobbing og trivsel enn Kjetil Hasselberg. Kjetil kjenner norsk skole ut og inn gjennom sine 16 år i skolen som hhv. sosiallærer, lektor og rektor. Kjetil står bak psykososiale verktøy som "Trivselsleder", "Kjetil og Kjartans tips mot mobbing" og "Snakk med meg-metoden".

Kjetil får gjennomgående svært gode tilbakemeldinger på sine foredrag, der han på en lettfattelig måte viser hvordan man kan avdekke mobbing og sette inn tiltak for å sikre trivsel

Vi oppfordrer klubbene til å arrangere møte for å se sendingen sammen, og kanskje ha faglige diskusjoner i etterkant. Dette innenfor rammen av de gjeldene smittevernreglene.
Sett av dagen, eller en av de 14 påfølgende dagene for et lærerikt og inspirerende møte i klubben
– eller helt for deg selv.
Link til møtet kommer når det nærmer seg.

Tid - ca. 60 min