Stand på Høgskolen i Hedmark

Hedmark
Birgitte Røros og Inger Marie Kleppan Georgstad

Utdanningsforbundet Hedmark har fått en avtale med høgskolen om stand på Campus Hamar i løpet av året.

Publisert 25.01.2017

Årets første stand arrangeres ved Høgskolen torsdag 26. januar og Birgitte Røros og Inger Marie Kleppan Georgstad representerer Utdanningsforbundet Hedmark.

"Vårt fokus denne dagen vil være på verving av nye medlemmer og å markedsføre et jobbsøkerkurs som vi skal arrangere sammen med Pedagogstudentene", forteller kontaktperson grunnskole, Inger Marie Kleppan Georgstad.

I tillegg til dette vil de to fylkesstyremedlemmene svare på spørsmål om lov og avtaleverk og gi informasjon om Utdanningsforbundet.

Tidligere denne uken ble det holdt kurs i CV skriving, også dette i samarbeid med Pedagogstudentene.

"Vi har et mål om at Utdanningsforbundet skal bli en synlig fagforening blant lærerstudentene", sier kontaktperson barnehage, Birgitte Røros. Hun mener at det er viktig at studentene får et forhold til oss slik at Utdanningsforbundet blir den foretrukne organisasjonen etter endt utdanning.