Rabattavtale hos Byggmakker i Innlandet

Utdanningsforbundet Innlandet har fremforhandlet en rabattavtale med Byggmakker Skattum AS i Innlandet.

Her har dere muligheten til å redusere kostnader gjennom rabatterte kjøp. Rabattene vil variere mellom 5 og 40 % på enkeltvarer, mens på årsbasis vil vi som gruppe få en gjennomsnittlig rabatt mellom 13 og 15 %, litt avhengig av hva dere kjøper. Byggmakker Skattum AS har 8 byggevarehus i Innlandet.

Du vil få de avtalte rabattene ved kjøp av ordinært prisede varer fra alle byggevarehusene til Byggmakker Skattum AS i Innlandet, rabatt gis det ikke på tilbudsvarer.

For å få rabatt på varene du kjøper, viser du ditt medlemskort i Utdanningsforbundet uoppfordret til betjeningen i kassa, da gjenstår bare betalingen. Du kan ikke påregne å få rabatten i etterkant dersom handelen er fullt gjennomført. For de av dere nyinnmeldte som ikke har medlemskort, oppgi medlemsnummer og navn på lokallaget ditt.

For de av dere som handler byggevarer ofte, kan det være hensiktsmessig å inngå en Byggmakkeravtale (BMCard). Med denne får du de samme rabattene som ved kontantkjøp, men fakturaen vil komme i nettbanken din en gang i måneden. Flere kjøp samles til en månedlig faktura, les mer om Byggmakkeravtale på deres hjemmesider.

Byggmakker Skattum AS vil gjennom året legge ut nyhetsbrev og andre tilbud på sine hjemmesider, som medlem i Utdanningsforbundet kan du se disse ved å klikke på menypunktet Byggmakker Skattum AS i omtalen av medlemstilbudet på våre hjemmesider.