Leo Ajkic kommer på medlemskvelden 18.11.21

Publisert: 17.11.2021

Dessverre har Christine Koht blitt lagt inn på sykehus. Etter at vi fikk beskjeden seint mandag ettermiddag, har vi jobbet nærmest dag og natt for å få tak i en ny og interessant foredragsholder. Nå er vi glade og stolte av å kunne ønske dere velkommen til et foredrag med LEO AJKIC!

Leo er en innovativ, fryktløs og engasjert mediepersonlighet med mange års radio og TV-erfaring. Leo har siden 2010 ledet og bidratt i en imponerende rekke produksjoner innen radio og TV, og hans nyeste tilskudd i karrieren, serien RUS på NRK, er intet unntak.

Leos ærlighet, direkte dialog og særegen evne til å formidle latter, varme og gjennomtenkte øyeblikk har samlet oss gjennom programmer som Leo og de utstøtte, U-landslaget, Typen Til, Leos reise, Flukt og Uro. For sitt arbeid med Flukt vant Leo Fritt Ords Hederspris. Serien vant også Beste dokumentarserie på Gullruten, og Leo vant prisen for Beste mannlige programleder.

Med en brennende sosial forpliktelse og utradisjonell tilnærming til både de store og små spørsmålene i livet, fortsetter Leo Ajkic å utfordre normer og flytte grenser.

Vi har tett dialog med smittevernoverlegen i Nord-Aurdal og følger lokale og nasjonale råd.

Husk:

- hold deg hjemme hvis du ikke er frisk

- vask/sprit hendene ofte

- host i albuen

Det er god plass i kinoen, så vi sitter kommunevis og gjerne kohortvis etter arbeidsplass. De som ønsker å bruke munnbind gjør selvsagt det.

 

Påmelding til lokallagsleder Tone Klevrud på sms 99741470 eller mail [email protected]