Lokallagsstyret 2022-23

Publisert: 18.11.2022

1. august trådte det nye styret i Utdanningsforbundet Østre Toten i kraft. Flere med lang fartstid i styret og noen nye. Bli litt bedre kjent med oss i denne nettsaken.

Utdanningsforbundet Østre Toten er lokallaget for medlemmer i Utdanningsforbundet med arbeidssted i Østre Toten kommune. Lokallaget har 523 medlemmer hvorav 370 er yrkesaktive. Lokallagsstyret jobber blant annet for å ivareta medlemmenes lønns- og arbeidsvilkår, samt deres interesser i utdanningspolitiske saker lokalt og nasjonalt. 

Linn Therese Myhrvold (33) er leder og hovedtillitsvalgt-1 i lokallaget med 100% frikjøp til å jobbe for våre medlemmer. Hun kommer fra medlemsgruppe grunnskole, og før hun tiltrådte i disse vervene hadde hun sin arbeidsplass på Vilberg skole. Linn har sittet i lokallagsstyret siden august 2018 og vært lokallagsleder og hovedtillitsvalgt-1 siden oktober samme år. En interessant ting om Linn er at hun nekter å spise annen sjokolade enn Stratos. 

Ann-Mathilde Jostad (34) sitter som nestleder og hovedtillitsvalgt-2 i lokallaget. Hun er frikjøpt i 30% for forbundet og er ellers å finne som pedagogisk leder i Kapp barnehage. Ann-Mathilde har vært i lokallagsstyret siden august 2015. Først en og en halv periode som styremedlem før hun i august 2018 gikk inn som nestleder og hovedtillitsvalgt-2. Visste du forresten at Ann-Mathilde er farlig glad i pinneis med salt karamell? 

Jørn Thore Morønning (51) tilhører medlemsgruppe videregående og er lærer på yrkesfag på Lena-Valle videregående skole. Jørn Thore har vært medlem i lokallagsstyret siden 2019 og omtaler seg selv som en treskalle. Har du forresten sett noen av de fine treskjæringsfigurene han lager? 

Hanne Lier (46) er grunnskolemedlem og jobber til vanlig som faglærer og arbeidsplasstillitsvalgt på Lena ungdomsskole. Hun gikk inn i styret fra varaplass i oktober 2018 og er overraskende glad i ferske blåskjell. 

Anne Beate Nygaard (41) er det nyeste medlemmet i styret og trådte inn i vervet i august i år. Anne Beate tilhører medlemsgruppe barnehage og bidrar med erfaring fra private barnehager. Hun er til daglig å finne som pedagogisk leder i Eventyråsen barnehage og fikser dårlig å tråkke på kumlokk med tallet 40 på. 

Mads E. Ringen (52) dukka opp på radaren for Utdanningsforbundet Østre Toten nede på Lena-Valle videregående skole i 2015. Han er en realfagslærer med sterke innslag av IKT-nerd og estetiske fag, og har dype røtter i fagforeningsarbeid på mange nivåer. Privat er han kjent som en familiekjær kar med alt for mange katter. 

Christine Coventry Dahl (51) jobber til vanlig i pedagogisk-psykologisk tjeneste (PPT) og tilhører medlemsgruppen faglig og administrativt støttesystem (FAS). Hun har vært med i styret i flere perioder med opphold mellom, nå sist fra 2019, og elsker humor og latter i hverdagen. 

Kjell Erik Vingebakken (56) er ledermedlem i styret, og representerer ledernes stemme i lokallaget. Han finner man til vanlig som rektor på Hoffsvangen skole. Kjell Erik har vært med i lokallaget siden tidenes morgen (før Utdanningsforbundet ble offisielt stiftet i 2001) og sittet nå sammenhengende som ledermedlem siden 2015. Kjell Erik er uhelbredelig Liverpoolsupporter og over gjennomsnittlig glad i fisking 

Erland Aamodt (45) tilhører medlemsgruppe grunnskole og jobber som lærer på Stange skole. Han har sittet i lokallagsstyret i flere perioder. Først fra 2003 til 2009, og senere fra 2011. Først som varamedlem og deretter fast styremedlem fra august 2018. Trenger du en god latter, er det bare å spørre Erland om hans erfaringer med Oslo og Oslokurs. 

Arne-Birger Nilsen (85) er kontaktperson i pensjonistrådet og sitter som leder der, og det har han gjort siden pensjonistrådet ble opprettet. Han har tidligere også vært leder for pensjonistene i forbundet på fylkesnivå (Oppland) og før Utdanningsforbundet ble stiftet var han leder for skolelederne i Oppland. Som yrkesaktiv var han sist rektor på Seierstad skole. Som man skjønner har han alltid vært opptatt av organisasjonsarbeid og har et stort engasjement. 

 

 

Varaer til lokallagsstyret er  

Tore Dalberg, Kolbu skole (medlemsgruppe grunnskole) 

Gunn Iren Myhrby Ødegårdstuen, Hoffsvangen barnehage (ledermedlem og medlemsgruppe barnehage) 

Vera Elisabeth Bakke, Lena-Valle videregående skole (medlemsgruppe videregående) 

Disse var ikke tilstede da bildet ble tatt.