Oppdatert informasjon om fylkessamanslåing

Hordaland

Fylkesårsmøte og stiftingsårsmøte Utdanningsforbundet Vestland vert først ein realitet 01. august 2020.

Publisert 11.04.2019

Det betyr at det i 2019 vil vere ordinære fylkesårsmøte.

I mai 2020 gjennomfører ein fyrst eit årsmøte i kvart av dei eksisterande fylkeslaga der Utdanningsforbundet Hordaland og Utdanningsforbundet Sogn og Fjordane vert avvikla.

Deretter vert det arrangert eit fellesstiftingsårsmøte for Utdanningsforbundet Vestland. Stiftingsårsmøtet finn stad i Bergen 12.- 14. mai 2020.

Begge fylkeslaga deltek med 100 delegatar kvar, i tillegg til fylkesstyra frå dei tidlegare fylkeslaga. Utdanningsforbundet Vestland vert det nest største fylkeslaget i Utdanningsforbundet, med sine om lag 20 000 medlemmar, 44 lokallag og 8tilsette

Her finn du skriv kring samanslåingsprossessa:

Fylkessamanslåing info.pdf