Hopp til innhold

Verving av studenter - mange pedagogstudenter ble medlem

Finnmark/ Finnmárkku Oahppolihttu
Nyvalgt lokallagsleder for Pedagogstudentene i Finnmark, Daniel Hansen Masvik (til høyre).Nestleder for lokallaget av Pedagogstudentene Rudi Letzing ( i midten)Lokallagsleder i Alta Anette Berger (til venstre)

Denne uka var det storstilt verving blant pedagogstudentene på UiT campus Alta. Det er nå etablert et aktivt lokallag for pedagogstudentene i Finnmark.

Pedagogstudentene (PS) er studentorganisasjonen til Utdanningsforbundet. Pedagogstudentene i Utdanningsforbundet er Norges største interesseorganisasjon for studenter som tar sikte på å arbeide på ulike nivåer innenfor utdanningssystemet. PS arbeider for å fremme og ivareta medlemmenes interessser og for kvalitet i våre utdanninger.

I dag er det altså verving av studenter på UiT Alta. Alle som velger å melde seg inn får en sekk inneholdende t-skjorte, mobillader, a-plan m.m.

Medlemsskapet i PS er gratis. Man har gunstige fordeler, blant annet gode forsikringsordninger.