Årsmøte i Utdanningsforbundet Lindesnes 27. april 2022

Publisert: 28.04.2022

Årsmøtet i Utdanningsforbundet Lindesnes ble gjennomført 27. april 2022 på Hald i Mandal. Det var 71 påmeldte til årsmøtet, men på grunn av sykdom ble det en del frafall. Årsmøtet ble godt ledet av Mari Ur Løvaas som ble valgt til dirigent.

Årsmøtet i Utdanningsforbundet Lindesnes er godt gjennomført. Det var en engasjert gjeng som var samlet og det så ut til at de koste seg. Årsmøtet ble godt ledet av Mari Ur Løvaas som ble valgt til dirigent igjen og hun ledet oss trygt gjennom årsmøtet. Atle Oanes representerte fylket og han fortalte oss engasjert om Tariif, overheng, glidning og om arbeidstidsavtalen i barnehage og skole ( SFS 2201 og 2213).Han avsluttet med en selvkomponert historie som gav god latter fra salen. 

Det var to innkommende saker til årsmøtet og to resolusjoner. Disse ble vedtatt med små endringer i teksten. Det var en engasjert forsamling som deltok og kom med mange gode forslag. Pensjonistene engasjerte i denne saken og støttet opp om viktigheten av å ha oppdaterte skolebøker. 

Russen skulle komme og gi oss et lite stykke fra russerevyen, men på grunn avsykdom meldte de frafall.

Bjørn Håkon Hunt stilte opp på få timers forespørsel og sang og spilte flott sanger for oss. En stor takk til Bjørn.

Det ble servert nydelig middag og dessert fra Kastellet.

Det ble et godt gjennomført årsmøte. Styret setter stor pris alle som kom og på stort engasjementet under årsmøtet.