Boliglån hos Nordea Direct

Utdanningsforbundet er et Unio-forbund, og våre medlemmer får derfor tilgang til en av landets laveste boliglånsrenter. Her er det penger å spare, enten du er førstegangskjøper av bolig eller om du ønsker å overføre boliglånet ditt fra annen bank.

En av landets laveste boligrenter

Unio-forbundene har bankavtale med Nordea Direct. Det betyr at du som medlem av Utdanningsforbundet, kan få en av Norges laveste renter på boliglånet ditt. Renten er fortiden svært lav, så har du ikke sjekket renten på boliglånet enda, er det all grunn til å gjøre det nå.

Nordea har varslet endring av renten. Priser for nye lån gjelder fra 12. januar 2022, og priser for eksisterende boliglån gjelder fra 1. februar. 2022. Rente- og priseksempelet under er med ny rente.

Her er noen av fordelene

  • Boliglån for alle fra 1,85 %
  • Boliglån til deg som kjøper første bolig fra 1,69 %
  • Medlemspriser på bl.a sparing og gebyrfri dagligbank for unge

For å få den beste renten må du ha lønnskontoen din hos Nordea Direct, og du må bruke mobil- og nettbank til å betale regninger og/eller kort til å handle.

Gå til Nordea Direct og søk om boliglån

Priseksempel: 

Boliglån Ung 85 %: 2 mill., o/25 år, nom. rente 1.75 %, eff. rente 1.82 %, tot.: 2.485.735 kroner.
Boliglån 50 %: 2 mill., o/25 år, nom. rente 1.85 %, eff. rente 1.92 %, tot.: 2.514.539 kroner.

Det er enkelt å flytte boliglånet 

Søknaden er unnagjort på noen minutter og tilbudet du får er helt uforpliktende. Nå er det heller ikke noe etableringsgebyr og banken ordner alt det praktiske med å flytte boliglånet.