I dagene 9.–11. mai arrangeres NKUL-konferansen på NTNU i Trondheim. Konferansen har et variert program med plenumsforedrag, parallellsesjoner, verksted, utstillinger, utstillerseminar og nettbasert diskusjonsforum.

NKUL, eller Nasjonal konferanse om bruk av IKT i utdanning og læring, er landets største og viktigste innen dette fagområdet.

Se program her.

Meld deg på her.

Rockelegende med digitalt læreverk
Digital vurdering /evaluering, nettbrett og skybaserte tjenester er noen eksempler fra programmet. Det blir ellers mye interessant stoff for blant annet IKT-ansvarlige, skoleledere og skoleeiere.

Deltakerne vil også få med seg rockestjernen Chris Thompson som er kjent som stemmen fra Manfred Manns Earth Band. Thomson stiller på NKUL med sitt digitale læreverk basert på egen musikk.

«Rediscovery in the Classroom» er et digitalt temabasert undervisningsopplegg med fokus på verdier, ansvar og muligheter, og er laget i tråd med Kunnskapsløftet og EU-kommisjonens retningslinjer for utdanning.


Les mer om undervisningsopplegget.

Vi er samarbeidspartner
Utdanningsforbundet er samarbeidspartner og deltar i programrådet. Vi er blant de 60 utstillerne med egen stand på NKUL. Rundt 30 av disse vil også ha egne utstillerseminar med digitale tema og siste nytt fra leverandørindustrien. Tema for vårt seminar er lærerrollen i en digitalisert hverdag.